22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Μέγαρα: Νεκρός Ρομά από πυροβολισμό στον καταυλισμό μετά από επεισόδια

Must read

Ενας Ρομά έχασε τη ζωή του από πυροβολισμό στον καταυλισμό των Μεγάρων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από διαπληκτισμό, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα στο στήθος από κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει θανάσιμα.

Διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Μεγάρων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο υγείας Μεγάρων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι συγγενείς του θύματος κατονόμασαν στις Αρχές τον δράστη και αναζητείται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πιθανότατα ο δράστης να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σημειώνεται ότι επεισόδια ξέσπασαν νωρίτερα στα Μέγαρα και πιο συγκεκριμένα στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου όπου οι συγκεντρωμένοι πυρπόλησαν ένα αυτοκίνητο. Μάλιστα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις που προσέγγισαν το σημείο δέχτηκαν καταιγισμό από πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι Ρομά, προσπάθησαν να επιτεθούν σε διερχόμενο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μία μητέρα και το παιδί της. Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έσπευσαν άμεσα και τότε οι συγκεντρωμένοι πυροβόλησαν με κυνηγετικά όπλα εναντίον τους, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Στη συνέχεια η ομάδα των Ρομά τράπηκε σε φυγή βρίσκοντας καταφύγιο σε παρακείμενα οικήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί που δέχθηκαν τα πυρά είναι της ομάδας ΟΠΚΕ χωρίς ευτυχώς να αναφέρεται κάποιος τραυματισμός.

Η αστυνομία ύστερα και από τις επιθέσεις εναντίον πολιτών αποφάσισε να κλείσει προληπτικά και τα δύο ρεύματα στην Περιφερειακή Αιγάλεω  από το ύψος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου έως την λεωφόρο ΝΑΤΟ. Επίσης κλειστά παρέμειναν και τα δύο ρεύματα της παλιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου (Βόρειος παράδρομος Ν.Ε.Ο.Α.Κ) από το 39ο  έως και το 42ο χλμ.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article