22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ασπρόπυργος: Σε σοκ οι γείτονες του κατηγορουμένου για τον βιασμό της 12χρονης, Γιάννη Σοφιανίδη (βίντεο)

Must read

Ο Γιάννης Σοφιανίδης παραδέχτηκε ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα πως είχε σεξουαλικές επαφές με το 12χρονο κορίτσι έναντι αμοιβής περισσότερο από μια φορές

Ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι είχε σεξουαλική επαφή με την 12χρονη, για τον ίδιο όμως η πράξη αυτή δεν είναι βιασμός, καθώς αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού.

Δεν παραδέχεται δηλαδή βιασμό, ενώ είπε πως δεν κατάλαβε ότι η μικρή ήταν 12 ετών, αλλά την πέρασε για 17.

Ο άνδρας συνελήφθη ως ένας από εκείνους που βίασαν το 12χρονο κοριτσάκι. Ως ένας εξ αυτών που ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ανάγκασε το παιδί να έρθει σε επαφή μαζί του, έναντι αμοιβής.

Ο Γιάννης Σοφιανίδης εργαζόταν ως μηχανικός αυτοκινήτων σε μεγάλη μεταφορική εταιρία και είναι γνωστός σε καταστηματάρχες με ανταλλακτικά είδη φορτηγών και αυτοκινήτων στην περιοχή, και είναι παντρεμένος με 3 ανήλικες κόρες. Στον Ασπρόπυργο όλοι έχουν πέσει από τα σύννεφα όταν έμαθαν για την εμπλοκή του περιστατικό βιασμού του 12χρονου κοριτσιού.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τις μαρτυρίες στο ρεπορτάζ του Mega:

 

Συγγενής 42χρονου ανέφερε: «Σοκαρίστηκα. Δεν το περίμενα από αυτό το παιδί. Δε ξέρω. Δε ξέρω τι να σας πω. Έχει τρία παιδάκια. Η αλήθεια, δεν τον πολύ έβλεπα. Τον πατέρα του είχα. Ο πατέρας του ερχόταν με έβλεπε…».

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article