22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ασπρόπυργος: Όχημα μπήκε ανάποδα σε δρόμο και έκανε ελιγμούς μπροστά σε σχολείο

Must read

Περιστατικό πρωτοφανούς παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 5/10 μπροστά σε σχολείο στην οδό Κριεζή. Πιο συγκεκριμένα, ο ασυνείδητος οδηγός αγνόησε τις υποδείξεις των σχολικών τροχονόμων, μπαίνοντας ανάποδα στην οδό και έκανε ελιγμούς την ώρα προσέλευσης των μικρών μαθητών.

Οι σχολικοί τροχονόμοι προέβησαν άμεσα σε καταγγελία στην Αστυνομία, δίνοντας τις πινακίδες του οχήματος. Οι αστυνομικοί με τη σειρά τους το εντόπισαν και το επεισόδιο έληξε με έντονες συστάσεις από πλευράς της αστυνομίας.

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες
Σήμερα το πρωί μεταξύ 08:00 και 08:15 κατά την προσέλευση των παιδιών στο σχολείο, ιδιωτικό ΙΧ όχημα ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ των υποδείξεων ΚΑΙ των δύο σχολικών τροχονόμων κατέβηκε την οδό Κριεζή ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΘΟΔΟΥ και ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ. Το όχημα κατευθυνόταν με ελιγμούς ανάμεσα σε πεζούς και στα σταθμευμένα οχήματα μέχρι που πάρκαρε.
Αμέσως μετά τη λήξη της προσέλευσης των παιδιών στο σχολείο οι σχολικές τροχονόμοι κάλεσαν το 100 το οποίο ήρθε άμεσα και περιέγραψαν το περιστατικό δίνοντας τις πινακίδες του εν λόγω αυτοκινήτου.
Καθώς το αυτοκίνητο βρισκόταν ακόμα παρκαρισμένο πλησίον της εισόδου του σχολείου οι αστυνομικοί ζήτησαν τις απαιτούμενες εξηγήσεις από την οδηγό και έκαναν σαφή τα παρακάτω:

ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΏΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΥΨΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ «STOP»

Αυτή τη φορά οι τροχονόμοι δεν προέβησαν σε καταγγελία και το επεισόδιο έληξε με έντονες συστάσεις από πλευράς της αστυνομίας η οποία ξεκαθάρισε πως σε τυχόν επανάληψη παρόμοιου περιστατικού θα ακολουθήσει αφαίρεση διπλώματος.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article