27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Δωρεάν καρδιολογικός έλεγχος στο Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας

Must read

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας, στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, πραγματοποιεί δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Ο έλεγχος θα διενεργηθεί κατά τις ώρες 08:00 – 14:00 και κατόπιν ραντεβού, στο Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας (Αρτέμιδος 3), στον Δήμο Ελευσίνας.

Ο έλεγχος αφορά όλους όσους χρειάζονται Κάρτα Υγείας Αθλητή, εν όψει της αρχής της αγωνιστικής περιόδου, ενώ θα δοθεί προτεραιότητα σε όλους τους νεαρούς αθλητές και τις αθλήτριες της πόλης, όλων των αθλημάτων, αλλά και σε ενήλικες και βετεράνους αθλητές, όλων των αγωνισμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να μεριμνήσουν για την προσκόμιση της Κάρτας Υγείας Αθλητή, η οποία θα δίνεται στον αθλητή/αθλήτρια ή τον/την συνοδό του, μόνο κατόπιν ολοκλήρωσης του πλήρους καρδιολογικού ελέγχου και αξιολόγησης από τον ιατρό. 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία και για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθυνθούν τηλεφωνικά στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας, στο 210 55 58 544, Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 15:00.

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article