22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Αίτημα στα ΕΛ.ΤΑ για έκδοση γραμματοσήμων με θέμα την Ελευσίνα

Must read

Με τη διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο κ. Γριβέα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Λιάσκος και η Διευθύνουσα Σύμβουλος της 2023 Ελευσίς – Πολιτιστική Πρωτεύουσα Ευρώπης Νανά Σπυροπούλου.

Αφορμή και αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για τη δημιουργία και έκδοση γραμματοσήμων που θα σχετίζονται με την Ελευσίνα και τον κορυφαίο θεσμό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας που θα διοργανωθεί στην πόλη μας, το 2023. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα, με τον Πρόεδρο των ΕΛ.ΤΑ. να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υλοποίηση αυτής της ενέργειας.

Πρόκειται άλλωστε, για μία κίνηση με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση της Ελευσίνας, στο πλαίσιο των συντονισμένων δράσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος για την εξωστρέφεια της πόλης και του θεσμού, τα τελευταία 3 χρόνια.

Μία δράση που όχι μόνο θα κάνει περισσότερο γνωστή την Ελευσίνα στην Ελλάδα και διεθνώς αλλά σίγουρα θα κεντρίσει και το ενδιαφέρον των συλλεκτών.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article