27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ανδρέας Τσώκος: “Με Κυβέρνηση ΝΔ θα αλλάξουμε τη μοίρα της περιοχής μας”

Must read

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα “West Attica Today” παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στη Δυτική Αττική και πρώην Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών, κ. Ανδρέας Τσώκος.

Ο κ. Τσώκος, ο οποίος εξελέγη στις πρώτες θέσεις της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, η οποία συνεδριάσει για πρώτη φορά χθες τόνισε μεταξύ άλλων στην συνέντευξή του: “Βιώνουμε μια περίοδο που η Δυτική Αττική βρίσκεται για μια σειρά από λόγους στο προσκήνιο. Η Νέα Δημοκρατία δίνει σημαντική έμφαση στη φωνή των τοπικών κοινωνιών και ευελπιστώ να είμαι μια παραγωγική φωνή, που θα συνεισφέρει σημαντικά στην ανάδειξη των αναγκών της Δυτικής Αττικής. Για πολλά χρόνια η περιοχή έμοιαζε με την εγκαταλελειμμένη πίσω αυλή της Αττικής, ωστόσο τα τελευταία τρία χρόνια υλοποιούνται βήματα, που περιμέναμε επί δεκαετίες. Είμαι αισιόδοξος πως και με τις δικές μου δυνάμεις, θα μπορέσω να προσφέρω λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας”.

Αναλυτικά η συνέντευξη του κ. Τσώκου στην West Attica Today

Α. Τσώκος: “Με Κυβέρνηση ΝΔ έχουμε μοναδική ευκαιρία να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα, αλλάζοντας τη μοίρα της περιοχής μας”

 

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article