27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Στις πρώτες θέσεις της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ο Ανδρέας Τσώκος

Must read

Μια άκρως τιμητική διάκριση επεφύλασσε για τον Ανδρέα Τσώκο και κατ’επέκταση για την Δυτική Αττική το 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.
Ο υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ στη Δυτική Αττική και πρώην Γενικός Διευθυντής της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών εξελέγη στις πρώτες θέσεις της Πολιτικής Επιτροπής και απέδειξε ότι τυγχάνει μεγάλης αποδοχής στα εσωκομματικά της γαλάζιας παράταξης κάτι που φάνηκε και από τις πολλές επαφές του κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου.
Ο Ανδρέας Τσώκος με χθεσινή του ανάρτηση στα social media έγραψε: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας που με εξέλεξαν στις πρώτες θέσεις της Πολιτικής Επιτροπής. Η Δυτική Αττική αποκτά μια δυνατή φωνή εκεί που λαμβάνονται οι αποφάσεις. Τη δική μας φωνή διεκδίκησης για όσα στερήθηκε επί δεκαετίες.
Δεσμεύομαι στον καθένα από εσάς να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και από αυτή την θέση στην προσπάθεια που κάνει η Κυβέρνηση του Kyriakos Mitsotakis για να βάλει τη Δυτική Αττική ξανά στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Με έργα υποδομής και πυρήνα τον άνθρωπο. Ευχαριστώ θερμά τον Γραμματέα μας, Pavlos Marinakis , στηρίζοντας την προσπάθεια του για ένα ισχυρό κόμμα δίπλα στον πολίτη.
Η Δυτική Αττική ένα βήμα μπροστά…”
Αξίζει να σημειωθεί πως από τη Δυτική Αττική πέτυχε να εκλεγεί και ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος στα Μέγαρα Γιώργος Σακελλαρίου.
- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article