27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Το συγκινητικό μήνυμα παιδιών για συμμαθητή τους που νοσηλεύεται με Covid-19 στο 1ο Γυμνάσιο Ανω Λιοσίων

Must read

Μια συγκινητική πρωτοβουλία πήραν τα παιδιά στο 1ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων. Σχημάτισαν με τις τσάντες τους το σύνθημα “Καλή ανάρρωση Αγγελε” για τον συμμαθητή τους, τον μικρό Αγγελο, μαθητή της Β΄Γυμνασίου, ο οποίος νόσησε από κορωνοϊό και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του.

Ο Άγγελος κατάφερε να βγει από την εντατική, αλλά παραμένει ωστόσο στο νοσοκομείο. Όλο αυτό το διάστημα που έδινε τη δική του μάχη, οι συμμαθητές του δεν τον ξέχασαν ούτε μια μέρα. Ρωτούσαν διαρκώς για την υγεία του και έφτιαξαν μια μικρή αφίσα με το μήνυμα «Άγγελε κράτα γερά», την οποία έστειλαν με τη μητέρα του.

Η ικανοποίησή τους, όταν έμαθαν ότι ο συμμαθητής τους είχε ξεπεράσει οποιονδήποτε κίνδυνο ήταν μεγάλη και φρόντισαν να τη δείξουν με μια συγκινητική ευχή για καλή ανάρρωση, την οποία σχημάτισαν με τις τσάντες τους στο προαύλιο του σχολείου. Ο μικρός Άγγελος κέρδισε το στοίχημα της ζωής του και οι συμμαθητές του, με την ανιδιοτελή αγάπη και συμπαράστασή τους, κέρδισαν μια θέση στην καρδιά όλων μας.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article