27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας φιλοξενεί τον Ε.Λιόλιο

Must read

Την ετήσια εκδήλωση για τη σημασία του προγράμματος προϊατρικής προληπτικής εξέτασης της υγείας των αθλητών πραγματοποιεί ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας με κεντρικό καλεσμένο τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, κ. Ευάγγελο Λιόλιο.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, η συζήτηση θα επικεντρωθεί στην εξέλιξη των προγραμμάτων πρόληψης στις αναπτυξιακές ηλικίες για την Ελλάδα και τη σημασία τους για την εξέλιξη και προστασία των νεαρών αθλητών.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Ελευσίνας, σας προσκαλεί στην ενδιαφέρουσα αυτή συζήτηση, στην καθιερωμένη ετήσια ημερίδα του με θέμα «Πρόληψη, η καλύτερη θεραπεία» που φέτος έχει το ειδικό θέμα «Πρόληψη στις Αναπτυξιακές Ηλικίες» την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 11.00-13.00, στην αίθουσα Αισχύλος στο Elefsina Hotel.

Λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο πλαίσιο για αποφυγής και διασποράς του κορωνοιού Sars-Cov2, ο αριθμός των συμμετεχόντων στην ημερίδα είναι περιορισμένος.

Παρακαλούμε πολύ, όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στην ημερίδα, να μας στείλει στο email: [email protected] ονοματεπώνυμο καθώς και πόσα άτομα.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article