27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Μία παιδική χαρά-όνειρο βρίσκεται στα Άνω Λιόσια

Must read

Πολλοί θα ζήλευαν στη θέα της καλαίσθητης παιδικής χαράς που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια και είναι η μεγαλύτερη της περιοχής. Ένα σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους, από το οποίο όχι απλώς δε λείπει τίποτα, αλλά αποτελεί και… στρώμα για πολύχρωμα όνειρα των μικρών μας φίλων. Παραδόθηκε στο κοινό πριν από λίγες μέρες έπειτα από μία γιγαντιαία ανακαίνιση, και θα μπορούσαμε χωρίς καμία υπερβολή να πούμε πως δεν της λείπει τίποτα, ακόμα και από αντίστοιχους χώρους του εξωτερικού.

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, την χαρακτήρισε ένα στολίδι που τοποθετήθηκε σε ένα περιβάλλον μελετημένο πολύ προσεκτικά, με σύγχρονα πολυόργανα που συμβάλουν στην ανάπτυξη των παιδιών.  Μέσα σε περίπου 4 στρέμματα, η συγκεκριμένη παιδική χαρά απευθύνεται σε όλους: Aπό βρέφη μέχρι παιδιά… κάθε ηλικίας. Απλά αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε τα όργανα χωρίς να σας «συλλάβει» κάποιο ανθρώπινο μάτι!

Τέλος, και αξίζει να αναφερθεί, πως τα ΑΜΕΑ όχι μόνο «δεν τρώνε πόρτα» αλλά είναι καλοδεχούμενα. Κι αυτό γιατί υπάρχει ένα σύνθετο όργανο δραστηριοτήτων αποκλειστικά για τους συγκεκριμένους συμπολίτες μας, πράγμα που αυτομάτως θα τους κάνει να ξεχάσουν για λίγο τους αποκλεισμούς.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article