22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα – τρόμος της Δυτικής Αττικής

Must read

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, που πραγματοποιούσε συστηματικά κλοπές από καταστήματα super market, ηλεκτρονικών ειδών, ειδών ένδυσης και καλλυντικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 16 άτομα, εκ των οποίων πέντε ανήλικοι, τις πρωινές ώρες της 1ης Φεβρουαρίου 2022, σε παράλληλες συντονισμένες επιχειρήσεις σε Ελευσίνα, Μάνδρα, Αχαρνές. Στην επιχείρηση συνέδραμαν άνδρες της ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΙΑΣ. Ανάλογες επιχειρήσεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας Θεσσαλονίκης, του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διεύθυνσης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με σκοπούμενο οικονομικό όφελος άνω των -120.000- ευρώ, αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος κατ’ εξακολούθηση, ληστείας, έκθεσης, παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.

 

 

 

 

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article