22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Θλίψη για την απώλεια του Ανδρέα Καράλη

Must read

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στους κατοίκους του Δήμου Φυλής η είδηση του θανάτου του Ανδρέας Καράλη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 54 ετών. Ο Ανδρέας Καράλης ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός υπάλληλος του Δήμου Φυλής και ενεργό πολιτικό μέλος της τοπικής κοινωνία.

Συνδικαλιστής, μέλος επί σειρά ετών στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής, ενεργό μέλος της ευρύτερης Αριστεράς, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και βαθιά πολιτικοποιημένος, ο Ανδρέας δε σταματούσε λεπτό να διεκδικεί και να αγωνίζεται για τους συναδέλφους, τους πολιτικούς συντρόφους ακόμα και όμορων Δήμων και για ότι εκείνος θεωρούσε δίκαιο και σωστό στη ζωή του.

Έφυγε ξημερώματα Τετάρτης από ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του, γαλήνια, σκορπίζοντας απέραντο πόνο στους δικούς του ανθρώπους και σε όσους τον γνώριζαν, τον χαιρετούσαν κάθε πρωί, μοιράζονταν τις σκέψεις τους και συνομιλούσαν μαζί του.

Η οικογένειά του, η αδελφή του Κατερίνα, φίλοι, συνάδελφοι και πολιτικοί σύντροφοι, θα τον αποχαιρετήσουν σήμερα Πέμπτη, στις 2.30 μετά το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στα Άνω Λιόσια και στη συνέχεια στο Νέο Κοιμητήριο Άνω Λιοσίων, όπου θα γίνει η ταφή του.

Καλό ταξίδι Ανδρέα. Θα σε θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελο και τους αγώνες σου.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article