22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Στυλιανίδης: Αργία και αύριο στην Αττική

Must read

Ανακοινώσεις σχετικά με το χάος που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίς» έκανε σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης. Ο κ. Στυλιανίδης αναφέρθηκε συνοπτικά στους απεγκλωβισμούς που έγιναν χθες στην Αττική Οδό, μετά το απίστευτο χάος που προκλήθηκε με αποτέλεσμα χιλιάδες άτομα να εγκλωβιστούν με τα αυτοκίνητά τους στον πιο σύγχρονο δρόμο της Ελλάδας.

Μάλιστα ανακοίνωσε γενική αργία και αύριο για Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη. Όσον αφορά στις ευθύνες για το απίστευτο φιάσκο με την Αττική Οδό, ο κ. Στυλιανίδης σημείωσε ότι δεν είναι ώρα για αυτή τη συζήτηση και περιορίστηκε να πει ότι η σύγκριση με τον χειρισμό που έγινε από τη Νέα Οδό στην κατάσταση με τον χιονιά, σε σχέση με τη διαχείριση που έγινε από την Αττική Οδό, δείχνει ουσιαστικά το πού υπήρξε το πρόβλημα.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση, ζήτησε από τη διαχειρίστρια εταιρεία την καταβολή αποζημίωσης ύψους 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο, αίτημα που έγινε δεκτό από την Αττική Οδό.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article