27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο “Μικρός Πρίγκιπας” στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων

Must read

Σε έργο τέχνης με πρωταγωνιστή τον “Μικρό Πρίγκιπα” μεταμορφώθηκε το 3ο Δημοτικό σχολείο Άνω Λιοσίων. Πραγματοποιήθηκαν εικαστικές παρεμβάσεις στους χώρους του ισογείου και της αίθουσας εκδηλώσεων, με χρώματα, ζωγραφιές και εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα με λαμπτήρες τεχνολογίας led, που τον καθιστούν υπόδειγμα αναβάθμισης της σχολικής ζωής των μαθητών.

Την ικανοποίησή του για το αισθητικό αποτέλεσμα του εκπαιδευτηρίου εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος επανέλαβε ότι η Παιδεία αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα.

Δανειζόμενος μια φράση του αγαπημένου ήρωα των παραμυθιών “Μικρός Πρίγκιπας”, που πρωταγωνιστεί και στην τοιχογραφία του διαδρόμου του ισογείου, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας, ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία, εξήγησε τον σκοπό των εικαστικών παρεμβάσεων στα σχολεία του Δήμου: «Το μυστικό μας είναι πολύ απλό: Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά. Την ουσία τα μάτια δεν τη βλέπουν. Και εμείς ικανοποιούμε με την καρδιά μας τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας για να βλέπουμε τη χαρά των παιδιών μας ζωγραφισμένη στα μάτια τους».

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article