22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Παρ’ ολίγον τραγωδία στα Άνω Λιόσια – Αδέσποτη σφαίρα κόντεψε να σκοτώσει μαθητή

Must read

Αίσθημα οργής επικρατεί στους κατοίκους σε Ζεφύρι και Άνω Λιόσια από τους άσκοπους πυροβολισμούς. Το κεντρικό δελτίο του Star αποκάλυψε μάλιστα και περιστατικό με  αδέσποτη σφαίρα, που έγινε πρόσφατα, και παρ’ ολίγον να στοιχίσει τη ζωή σε μαθητή.«Ζω από καθαρή τύχη», λέει ο 17χρονος μαθητής, Θανάσης, στον δημοσιογράφο στου Star, Γιάννη Σωτηρόπουλο.

«Άκουσα ένα πυροβολισμό γύρω στις 2:00 το μεσημέρι και μετά από λίγα δευτερόλεπτα είδα μία σφαίρα να πέφτει μπροστά μου. Αν είχα περπατήσει ακόμα ίσως να την είχα φάει στο κεφάλι ή πάνω μου», αποκάλυψε. «Σχεδόν καθημερινά ακούμε πυροβολισμούς και πριν από δυο-τρεις μέρες ακούγαμε συνεχόμενους πυροβολισμούς τουλάχιστον για μιάμιση ώρα!», προσθέτει. Ο, δε, πατέρας του έχει ξεσηκωθεί και καθημερινά μαζεύει υπογραφές συμπολιτών του, με αίτημα να σταματήσει η ανομία στην περιοχή. «Θεωρώ ότι ο γιος μου παραλίγο να γινόταν άλλος ένας Μάριος ! Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα κάτι πρέπει να γίνει από την Πολιτεία. Έχω μαζέψει περίπου 500 υπογραφές και θα τις στείλω στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, στον Δήμαρχο, στον Περιφερειάρχη», λέει στο Star.

«Ζητάμε την μόνιμη παρουσία εισαγγελέα και ενίσχυση αστυνόμευση με μεικτές ομάδες από ΟΠΚΕ, ΟΕΠΤΑ, ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ και ΥΑΤ», τονίζει, από την πλευρά του, ο Γιάννης Μαυροειδάκος, αντιδήμαρχος Ζεφυρίου.

Κι άλλη σφαίρα, αυτή στα φορά στην οδό Κοζάνης στα Άνω Λιόσια

Ωστόσο, το περιστατικό με τον μαθητή δεν είναι το μοναδικό που σημειώθηκε αυτές τις ημέρες στην περιοχή. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που φέρνει στη δημοσιότητα το enikos.gr και στις οποίες φαίνεται μία σφαίρα “καρφωμένη” σε κάγκελα στο μπαλκόνι διαμερίσματος.

Τρομοκρατημένη η ένοικος του διαμερίσματος που βρίσκεται στην οδό Κοζάνης, περιγράφει πως την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο και έτρεξε να δει τι έχει συμβεί. “Μιλούσα στο τηλέφωνο και φοβήθηκα πολύ από τον εκκωφαντικό θόρυβο. Νόμισα πως κάποιος πέταξε μεγάλη πέτρα στο μπαλκόνι” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βγαίνοντας στο μπαλκόνι της ήρθε αντιμέτωπη με την παρακάτω εικόνα. “Μισή ώρα πριν ήμουν στο μπαλκόνι και έβαζα λαμπάκια στα κάγκελα” υποστηρίζει η ίδια με τον τρόμο να την κυριεύει στην σκέψη ότι θα μπορούσε να ήταν στο μπαλκόνι.

Μιλώντας στο enikos.gr η 45χρονη μητέρα εξηγεί πως είναι η κατάσταση πλέον είναι ανεξέλεγκτη στην περιοχή και πως πριν από έναν περίπου χρόνο, στο κολυμβητήριο της περιοχής, ένα παιδί βρήκε μία σφαίρα μέσα στην πισίνα.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article