23.5 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

«Αλαλούμ» με τα γεύματα των μαθητών στη Φυλή

Must read

Ένα ντόμινο καταγγελιών και επίρριψης ευθυνών ξεκίνησε έπειτα από την επώνυμη διαμαρτυρία του προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων. Ο Ιωσήφ Κρυστάλλης, σε επιστολή που κατατέθηκε σε κάθε αρμόδιο φορέα, τονίζει πως το φαγητό του «Προγράμματος Σίτισης» που διανάμεται στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής, κρίθηκε για τρίτη φορά ως ακατάλληλο. Μάλιστα δημοσιοποίησε εικόνα στην οποία μία κατσαρίδα φέρεται κλεισμένη στη συσκευασία ενός ψωμιού.

Έπειτα από λίγες ώρες, επίσημη θέση πήρε ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής, Γιάννης Κρεμύδας: Στο δικό του, επίσημο έγγραφο, διαμαρτύρεται εντόνως προς το αρμόδιο Υπουργείου και γνωστοποιεί προς κάθε υπεύθυνο πως πρέπει να διενεργηθούν άμεσα έλεγχοι ως προς την ποιότητα και τις συνθήκες υγειινής κατά τις οποίες παρασκευάζονται τα γεύματα, όπως και να ελεγθεί… μέχρις εσχάτων το προσωπικό που προβαίνει στην παρασκευή, τη συσκευασία και τη διανομή.

Τέλος, και όπως είναι λογικό, η «φασαρία» έφτασε και στα αυτιά του Δήμου. Σύμφωνα με επίσημες πηγές του, είναι αναρμόδιος ως προς το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ παρόλα αυτά παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Για ο,τιδήποτε νεότερο, μείνετε συντονισμένοι.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article