27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Μεγάλη επιχείρηση απολύμανσης στο Ζεφύρι από Δήμο Φυλής και Περιφέρεια

Must read

Συνεχίζονται οι σαρωτικές απολυμάνσεις στις περιοχές του Δήμου Φυλής από τα μεικτά κλιμάκια του Δήμου και της Περιφέρειας. Αυτή τη φορά, σειρά είχε το Ζεφύρι καθώς από σήμερα στις 9 το πρωί μέχρι και το μεσημέρι, η συγκεκριμένη συνοικία χτενίστηκε απ’ άκρη σ’ άκρη. Την επιχείρηση συντόνισαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος και ο  Αναπληρωτής  Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Αντωνόπουλος.

Στη δράση συμμετείχαν πέντε ψεκαστικά της Περιφέρειας και δύο ειδικά διαμορφωμένα οχήματα του Δήμου, που προέβησαν σε απολυμάνσεις συνοικιών, της κεντρικής λεωφόρου, των εσωτερικών δρόμων, κάδων, στάσεων λεοφωρείων, όπως και τον σημείων στα οποία υπήρχε και υπάρχει συνωστισμός.
«Με συνεχείς απολυμάνσεις, rapid tests, ενημέρωση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και εντατικές περιπολίες της Δημοτικής Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία της υγείας των δημοτών μας» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article