27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ανακαινίστηκε πλήρως το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζεφυρίου

Must read

Ένα διαφορετικό και… ολόφρεσκο σχολείο θα αντικρίσουν με την επιστροφή τους στα θρανία οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου. Κι αυτό γιατί εκμεταλλευόμενη την περίοδο την Τηλεκπαίδευσης και των γιορτών, η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή  του Δήμου Φυλής προχώρησε σε στοχευμένες εργασίες και παρεμβάσεις που οδήγησαν σε ένα άρτιο εικαστικό μα και πρακτικό αποτέλεσμα.

Οι αίθουσες διδασκαλίας χρωματίστηκαν, οι τουαλέτες και οι κοινόχρηστοι χώροι ανακαινίστηκαν, ενώ από την αίθουσα εκδηλώσεων μέχρι και τις αποθήκες, οι αλλαγές είναι εμφανείς από την πρώτη στιγμή. Ακόμα, τοποθετήθηκαν 2 νέες κλιματιστικές μονάδες και 4 laptop, ενώ αντικαταστάθηκαν όλοι οι λαμπτήρες με νέους, χαμηλής κατανάλωσης και αντίστοιχου οικολογικού αποτυπώματος.

Όσο για το εξωτερικό χώρο, οι μικροί μαθητές που αγαπούν το ποδόσφαιρο θα έχουν κάθε λόγο να χαρούν, μιας και έχουν ήδη τοποθετηθεί νέα τέρματα στα μικρά γήπεδα του προαυλίου και ταυτόχρονα απομακρύνθηκαν οι παλιοί στύλοι φωτισμού που κατά γενική ομολογία ήταν επικίνδυνοι.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article