27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Πτωτική τάση στα κρούσματα στα Μέγαρα σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Γρηγόρη Σταμούλη

Must read

Mία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δημάρχου Μεγαρέων έδωσαν λίγο φως στη μέρα μας, μιας και ο Γρηγόρης Σταμούλης δηλώνει πως ο αριθμός των κρουσμάτων του Covid-19 στα Μέγαρα, βρίσκεται σε πτωτική πορεία. Ανάρτηση που γίνεται ενώ φουντώνουν οι φήμες για σκληρό και ολικό lockdown, που αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα για ολόκληρη τη Δυτική Αττική.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωσή του:

«Ο Δήμος ΜΕΓΑΡΕΩΝ βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση  στην Δυτική Αττική και με πτωτική τάση, όσον αφορά στον αριθμό κρουσμάτων Κορονοϊού.

Αυτό προέκυψε από στοιχεία, που παρέθεσε συνεργάτης του Υπουργού κατά την σημερινή σύσκεψη στην Ελευσίνα, που έγινε υπό την προεδρία του Υπουργού κ. Χρυσοχοΐδη Μιχ. και με την συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη, των Δημάρχων Δυτικής Αττικής, του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και εκπροσώπου του ΕΟΔΥ.

Η κατάσταση αυτή μας χαροποιεί, αλλά για ούτε μία στιγμή δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Ο κίνδυνος είναι ακόμα υπαρκτός. Πρέπει όλοι μαζί να συνεχίσουμε τις προσπάθειες και την αυστηρή τήρηση των μέτρων, προκειμένου να μειώσουμε και ει δυνατόν να μηδενίσουμε τον κίνδυνο του κορονοϊού.

Τα Αστυνομικά Τμήματα θα ενισχυθούν με προσωπικό και οι έλεγχοι θα ενταθούν.»

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article