27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Δωρέαν drive through εξέταση κατά του Covid-19 στους Δημότες Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης

Must read

H Δυτική Αττική βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση όσον αφορά τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού, κάτι που συζητήθηκε σε μαζική τηλεδιάσκεψη με θέμα την πανδημία.Στο πλαίσιό της, ο Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης τόνισε πως η περιοχή αριθμεί τα λιγότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα, μα δεν υπάρχει χρόνος για εφησυχασμό. Τόνισε επίσης την ανάγκη διενέργειας δωρεάν tests, κάτι που υιοθετήθηκε από όλους.

Σε συνέχεια της συγκεκριμένης τηλεδιάσκεψης και των αποφάσεών της, ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών-Οινόης ενημερώνει πως θα εξετάσει δωρεάν τους δημότες του με rapid tests, μέσω της ασφαλέστατης, drive through διαδικασίας. Κάτι που πρακτικά σημαίνει πως καθένας θα μπορέσει από το παράθυρο του αυτοκινήτου του να μάθει αν νοσεί.

Η δράση γίνεται σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και θα πραγματοποιηθεί τις εξής ημερομηνίες:

20/12/2020 Μάνδρα – Πλατεία Γκλιάτη 10:00 – 13:00
21/12/2020 Βίλλια – Πλατεία Μεταμόρφωσης Σωτήρος 10:00 – 13:00
22/12/2020 Ερυθρές – Πλατεία Ευαγγελιστρίας 10:00 – 13:00

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί την ημέρα της επιλογής τους να στείλουν SMS με τον αριθμό 1 στο 13033, ενώ απαραίτητη είναι η γνωστοποίηση του ΑΜΚΑ και η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας. Επιπλέον, η εξέταση θα διενεργηθεί μόνο σε όσους βρεθούν στα συγκεκριμένα μέρη με ΙΧ.

Τέλος, ο Χρήστος Στάθης επισημαίνει την αναγκαιότητα της απαρέγκλιτης τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων κι εύχεται στους Δημότες Καλές Γιορτές, Υγεία και Καλή Χρονιά.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article