23 C
Elefsina
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δραστικά μέτρα παίρνει ο Δήμος Φυλής για όσους ρίχνουν παράνομα μπάζα

Must read

Σε μάστιγα για το Δήμο Φυλής τείνει να εξελιχθεί το τελευταίο διάστημα η παράνομη και ανεξέλεγκτη ρίψη μπαζών σε εκτάσεις της πόλης, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που ξεκινούν ακόμα και από άλλους Δήμους για να αποθέσουν παράνομα και δωρεάν τα μπάζα της περιοχής τους σε εκτάσεις του ομώνυμου Δήμου.
Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημη ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Δήμου, σήμερα εντοπίστηκε από την Δημοτική Αστυνομία, στην συμβολή των οδών Πίνδου και Εγνατίας στη Δροσούπολη, οδηγός φορτηγού που εναπέθετε το… φορτίο του σε χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου αλλά και εντός του οικιστικού ιστού.
Επί τόπου έσπευσε ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Αστυνομίας Μιχάλης Οικονομάκης, ο οποίος διαπίστωσε, ότι στο Δημοτικό χώρο του υπό κατασκευή παιδικού σταθμού στη Δροσούπολη είχαν εναποτεθεί τουλάχιστον τρία με τέσσερα φορτηγά μπαζών.
Η Δημοτική Αστυνομία μετά τον έλεγχο στοιχείων που έκανε στον οδηγό του φορτηγού, επέβαλλε διοικητικό πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ, όπως ορίζει ο κανονισμός καθαριότητας του Δήμου. Παράλληλα κλήθηκε η αστυνομία η οποία προσήγαγε τον οδηγό στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων και δέσμευσε το όχημα. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης ακολούθως κατέθεσε μήνυση, όπως προβλέπεται από το νόμο, εναντίον του οδηγού ο οποίος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.
- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article