23 C
Elefsina
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Έναρξη Διαλέξεων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Ασπροπύργου, τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Must read

Ο Δήμος Ασπροπύργου, ανακοινώνει για 14η συνεχή χρονιά την έναρξη των διαλέξεων του Ανοιχτού του Πανεπιστημίου. Φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που βιώνει όλη η χώρα εξαιτίας της Πανδημίας του Covid-19, ενημερώνει επίσης οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κεκλισμένων των θυρών. Παρόλα αυτά, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τις παρακολουθούν μέσα από τη Δημοτική Τηλεόραση “Attica TV” καθώς και μέσω των ηλεκτρονικών μέσων προβολής του Δήμου Ασπροπύργου.

Η πρώτη διάλεξη θα συμβεί τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020, στις 19:30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου «Δημήτριος Καλλιέρης». Φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, εισηγήσεις γύρω από θέματα της επικαιρότητας, που άπτονται του ενδιαφέροντος, θα δώσουν κορυφαίοι της ελληνικής διανόησης, άνθρωποι όλων των επιστημονικών ειδικοτήτων. Διαλέξεις οι οποίες σε κάθε προβολή καλύπτουν το σύνολο των προβληματισμών και αναζητήσεων των κατοίκων της πόλης και όχι μόνο.

Η χρονιά θα ξεκινήσει με τον Καθηγητή Ιωάννη Θ. Μάζη, Πρόεδρο του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών & Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με θέμα: «Το ζήτημα της Αιγιαλίτιδος Ζώνης και το Μύθευμα της “Κλειστής Ελληνικής Λίμνης”».

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article