23 C
Elefsina
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Παράνομο εκτροφείο ζώων βρέθηκε στον Ασπρόπυργο

Must read

Μετά από διακριτική παρακολούθηση και πληροφορίες για παράνομο εκτροφείο ζώων, συνελήφθη  μια γυναίκα στις 29/9/2020, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας αστυνομικοί του Α.Τ. Ασπροπύργου. Η άμεση επέμβαση της αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί και να λάβει τέλος η παράνομη αυτή δραστηριότητα. Ύστερα από την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα κατασχέθηκαν μετά από καταγραφή 9 γάτες ράτσας Σιάμ και Περσίας και 8 σκυλιά Μαλτέζ, Τσιουάουα και Πιτ Μπουλ: Συνολικά 17 ζώα, τα οποία στερούνταν ηλεκτρονικής σήμανσης (microchip).

Ειδικά τα σκυλιά, ήταν σε άθλια κατάσταση όπως και ο χώρος που διέμεναν, όπου επιπρόσθετα δεν υπήρχε ρεύμα. Η καταγραφή έγινε σε συνεργασία με τον δήμο Ασπροπύργου και τη φιλοζωική οργάνωση ANIMAID ANIMAL RESCUE όπου και έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές.

Στην συλληφθείσα βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 8.000 ευρώ και στην δίκη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  14/10/2020 χρεώθηκε με 5.000 ευρώ 24μήνες με 3ετή αναστολή. Επιβεβαιωμένες πηγές μας ενημέρωσαν πως την εν λόγω κυρία προσπαθούσαν να την πιάσουν πάνω από 8 χρόνια. Τα ζώα αποδόθηκαν στην φιλοζωική εταιρεία ANIMAID.

 

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article