22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Συνάντηση Μητσοτάκη με το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στην Ελευσίνα

Must read

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Ιταλία ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το στρατιωτικό αεροδρόμιο όπου βρισκόταν το αεροσκάφος C-130 που θα μετέφερε στην Αλβανία το κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για να συνδράμει τις αλβανικές αρχές στον εντοπισμό επιζώντων από τον καταστροφικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με τα στελέχη της Ειδικής Μονάδας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που θα σταθούν στις αλβανικές αρχές στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, ευχόμενος από καρδιάς καλή δύναμη στην αποστολή τους.

.«Έγινε ένας μεγάλος σεισμός, είναι πάρα πολύ σημαντικό να είμαστε πάντοτε σε ετοιμότητα και να βοηθούμε όπου χρειάζεται. Εύχομαι να κινηθούμε γρήγορα και να σώσουμε ζωές. Αυτό το κάνετε με πολύ μεγάλη υπευθυνότητα και πολύ μεγάλη σοβαρότητα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα και επιχειρησιακά να συνδράμουμε τη γειτονική χώρα. Καλό σας ταξίδι και καλή δύναμη. Σας ευχαριστώ», σχολίασε ο Πρωθυπουργός μιλώντας στους άνδρες της ΕΜΑΚ.

Το παρών στην εν λόγω συνάντηση έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιώργος Κουμουτσάκος, όπως επίσης ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article