24.1 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Φυλής τον Διοικητή της 2ης (ΔΥΠΕ) Πειραιώς και Αιγαίου

Must read

Λίγο πιο κοντά στη δημιουργία Κέντρου Υγείας στον χώρο των Τοπικών Ιατρείων ΙΚΑ στα Άνω Λιόσια βρίσκεται ο Δήμος Φυλής, γεγονός που θα αναβαθμίσει σημαντικά την πρωτοβάθμια υγειονομική περίθαλψη στην περιοχή. Το θέμα τέθηκε σε συνάντηση που είχαν ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τον Διοικητή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστο Ροϊλό, στο δημαρχείο Άνω Λιοσίων.

Στόχος του Χρήστου Παππού είναι η λειτουργία ενός “πρότυπου” Κέντρου Υγείας Αστικού τύπου, το οποίο θα παρέχει υψηλού επιπέδου Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, σε όλους τους πολίτες. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι προϋποθέσεις για την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών, σημαντικών για τη δημόσια υγεία.

Επίσης, οι δυο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν σε προγραμματική σύμβαση για την αναβάθμιση των Τοπικών Ιατρείων του ΙΚΑ, όπου ο Δήμος Φυλής θα αναλάβει τον εξωραϊσμό και τη συντήρηση των ήδη υπαρχόντων κτιριακών υποδομών και η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς κι Αιγαίου, τον εξοπλισμό και τη στελέχωση τους.

Οι κύριοι Παππούς και Ροϊλός μετέβησαν στα ιατρεία του ΙΚΑ, όπου και ενημερώθηκαν για τα προβλήματα και τις υπάρχουσες ανάγκες.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article