23 C
Elefsina
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

12 έργα εξασφάλισε ο Δήμος Φυλής από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”

Must read

Δώδεκα, συνολικά, έργα καίριας σημασίας κατάφερε να εντάξει ο Δήμος Φυλής στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΦιλόΔημος Ι & ΙΙ. Χρειάστηκε να παρουσιάσει απόλυτα ώριμες μελέτες για την υλοποίησή τους αλλά και ένα συγκροτημένο και οργανωμένο σχέδιο που κάλυπτε υποδειγματικά τις ανάγκες με τα επιλέξιμα έργα του προγράμματος.

Στο μικροσκόπιο του Δήμου μπήκαν έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, αντιπλημμυρικής προστασίας, έργα για την επανάχρηση δημοτικών κτιρίων, προμήθεια μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού, για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων ή την αναβάθμιση παιδικών χαρών, που περιλαμβάνονται στον ΦιλόΔημο. Τα συρτάρια της Τεχνικής Υπηρεσίας άνοιξαν, νέα σχέδια εκπονήθηκαν, παλιές μελέτες επικαιροποιήθηκαν και κατατέθηκαν για να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα επιλέξιμων δαπανών.

Το αποτέλεσμα έφερε τον Δήμο Φυλής μεταξύ των πρώτων Δήμων στη χώρα που πέτυχαν να εντάξουν έργα, ύψους 9.163.185 εκατομμυρίων ευρώ (εκ των οποίων τα 8.935.730 εκ. χρηματοδότηση και 227.655 ίδιοι πόροι), καθώς ήταν ώριμα, ουσιαστικά, αναγκαία και αδιαμφισβήτητης σκοπιμότητας.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article