22.5 C
Elefsina
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τεχνητή νοημοσύνη θα χρησιμοποιεί η Warner για υποδείξεις σχετικά με τις μελλοντικές της επιτυχίες

Must read

Ο διαρκής ανταγωνισμός μεταξύ των κινηματογραφικών στούντιο και των εταιριών παραγωγής, σε συνδυασμό με τις ουκ ολίγες εμπορικές αποτυχίες στις οποίες έχουμε δει να χάνονται εκατομμύρια δολάρια, ωθούν τις εταιρείες παραγωγής στο να αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες, προκειμένου να κερδίσουν ένα μικρό προβάδισμα εναντίων των ανταγωνιστών τους. Έτσι λοιπόν, η Warner Bros. θα διαλέγει τις επόμενες επιτυχίες της μέσω τεχνητής νοημοσύνης.

Πρόσφατα μάλιστα, συνεργάστηκε με μία από τις μεγαλύτερες εταιρεία ανάλυσης στον χώρο του κινηματογράφου, την Cinelytic. Η εταιρία αυτή, εξειδικεύεται στην χρησιμοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης για την αξιολόγηση διαφόρων παραμέτρων γύρω από την παραγωγή μίας ταινίας. Σκοπός της είναι να καθοδηγεί τις εταιρείες παραγωγής στην λήψη αποφάσεων για τα επόμενα κινηματογραφικά τους έργα. Μέχρι στιγμής, η συμφωνία αφορά αποκλειστικά την διευκόλυνση της επιλογής των ταινιών που θα αρχίσουν να χρηματοδοτούνται.

Το πόσες εταιρείες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Warner Bros. είναι ακόμα άγνωστο, παρόλα αυτά το σενάριο αυτό μοιάζει ως μια νέα στρατηγική που θα αφορά όλες τις εταιρείες παραγωγής από εδώ και πέρα.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article