22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ασπρόπυργος – Ιδιοκτήτης εταιρείας «καταδιώκει» ληστές, σκαρφαλώνοντας στο καπό αυτοκινήτου!

Must read

Σκηνές… φαρ ουέστ εκτυλίχθησαν στον Ασπρόπυργο, όταν δύο θρασύτατοι ληστές αποφάσισαν να αρπάξουν τις μπαταρίες ενός φορτηγού εντός του χώρου τοπικής επιχείρησης.

Αρχικά οι δύο δράστες με το ασημί αυτοκίνητο, προσποιήθηκαν ότι το ΙΧ τους υπέστη βλάβη και ότι το έσπρωχναν με τα χέρια, ακριβώς δίπλα στο φορτηγό. Στη συνέχεια, ο ένας από τους δύο, πηγαίνει στο φορτηγό και… κλέβει τις δύο μπαταρίες!

Για κακή τους τύχη βέβαια, ο ιδιοκτήτης του φορτηγού παρακολουθούσε τη σκηνή από κάμερες ασφαλείας! Ο άνθρωπος άρχισε να τρέχει για να προλάβει τους κλέφτες και εκείνοι μόλις τον είδαν, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και απομακρύνθηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Μάλιστα, για πολλά μέτρα, από το καπό του αυτοκινήτου κρατιόταν ο ιδιοκτήτης του φορτηγού που προσπαθούσε να τους σταματήσει. Τελικά, ο οδηγός με έναν επικίνδυνο ελιγμό, κατάφερε να τον πετάξει από το καπό και να απομακρυνθεί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 42χρονο συνοδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι σεσημασμένο για ληστείες και κλοπές. Παράλληλα παραμένει ασύλληπτος ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article