24.1 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο Δήμος Ασπροπύργου βρίσκεται δίπλα στους μαθητές του Λυκείου

Must read

Ο Δήμος Ασπροπύργου δίπλα στους μαθητές με την επανέναρξη των μαθημάτων της Γ Λυκείου, με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου , κ. Γεώργιο Φίλη, στο πλαίσιο διαρκών δράσεων πρόληψης και αλληλεγγύης του Δήμου για την πανδημία του COVID-19, να βρίσκεται στην πρωινή προσευχή του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ Ασπροπύργου.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μετέφερε το κοινωνικό μήνυμα του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου, προς τους μαθητές, διαβεβαιώνοντας τους για την συνεχή στήριξη του Δήμου προς τα σχολεία, υπενθυμίζοντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και τις σαφείς οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και του Υπουργείου Παιδείας.

Κατόπιν ευχήθηκε καλή επιτυχία στην τελική προσπάθεια των μαθητών προς τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, και δεσμεύθηκε να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους, μέχρι το πέρας του ιδιόμορφου αυτού σχολικού έτους. Τέλος παρέδωσε στους μαθητές, δωρεάν υγειονομικό υλικό, που ισοδυναμεί σε 2 μάσκες προστασίας πλενόμενες, 1 αντισηπτικό τζελ και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο του Δήμου, ανά μαθητή.

Οι Διευθυντές των Λυκείων, κ. Αντώνης Σαρρής (ΓΕΛ) και ο κ. Θεόδωρος Γατσώρης (ΕΠΑΛ) καθώς και οι σύλλογοι Διδασκόντων, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και την ικανοποίηση τους για την ενέργεια του Δήμου, την συνεχή και αρμονική συνεργασία της Δημοτικής Αρχής με το σύνολο των καθηγητών και των μαθητών, την σταθερή παροχή αντισηπτικών και μασκών προστασίας για μαζική χρήση, την τήρηση όλων των απαιτούμενων πρωτοκόλλων απολυμάνσεων από την ημέρα εμφάνισης της πανδημίας, καθώς και την ενίσχυση του προσωπικού καθαριότητας με τέσσερις (4) επιπλέον υπαλλήλους, δύο (2) για κάθε Λύκειο.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article