24.5 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ξεκίνησε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Δήμου Φυλής

Must read

Ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Απριλίου η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Δήμου Φυλής με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, μετατρέποντας σε πράξη μία ακόμη δέσμευση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων θα είναι το Σάββατο 2 Μαΐου 2020 και θα αφορά τη συμμετοχή στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών με ειδικεύσεις: α) Αγροτουρισμός, Οινοτουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη και β) Επιχειρησιακές Λειτουργίες Δραστηριοτήτων Πολιτισμού, Εκπαίδευσης και Τουρισμού» για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020.

Το Πρόγραμμα, που είναι δωρεάν για τους φοιτητές και θα διαρκέσει τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα, χρηματοδοτεί εξ ολοκλήρου ο Δήμος Φυλής, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.ΔΑ) και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Στο πρώτο εξάμηνο θα επιλεγούν, με ακαδημαϊκά κριτήρια, από Επιτροπή των Πανεπιστημίων ΠΑ.ΔΑ και Πολυτεχνείου Κρήτης 30 φοιτητές. Μετά τη λήξη του α’ εξαμήνου θα γίνουν δεκτοί ισάριθμοι φοιτητές, όπως και κάθε νέο εξάμηνο, καθώς, σύμφωνα με το σχετικό πρωτόκολλο που έχει υπογραφεί, η συνεργασία μεταξύ του Δήμου Φυλής και των δύο Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων θα διαρκέσει, τουλάχιστον, 5 έτη. Τα μαθήματα θα γίνονται στο Δημαρχείο Φυλής.

 

Τα επίσημα εγκαίνια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος είχαν γίνει την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, στη διάρκεια επίσημης τελετής, παρουσία του Υφυπουργού Παιδείας Βασίλη Διγαλάκη, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτ. Αττικής Παναγιώτη Καλδή και του εκπροσώπου του Πολυτεχνείου Κρήτης Καθηγητή Νίκου Ματσατσίνη.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article