21.9 C
Elefsina
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Συνελήφθησαν δράστες θρασύτατης ληστείας στο Ίλιον

Must read

Στα χέρια της αστυνομίας πιάστηκαν οι 4 Ρομά, δυο άνδρες και δυο γυναίκες, που το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης επιχείρησαν να ληστέψουν σούπερ μάρκετ επί της οδού Αγίου Νικολάου στο Ίλιον και ξυλοκόπησαν υπαλλήλους του.

Όλα ξεκίνησαν όταν υπάλληλοι του καταστήματος είδαν τις δυο γυναίκες να κυκλοφορούν ανάμεσα στους διαδρόμους και να βάζουν πράγματα μέσα στα ρούχα τους. Αμέσως ειδοποίησαν τον διευθυντή, ο οποίος μαζί με δυο ακόμα υπαλλήλους επιχείρησαν να τους κάνουν έλεγχο. Οι γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα να σπεύσουν οι δυο άνδρες που ήταν μαζί τους, οι οποίοι ζήτησαν τον λόγο και άρχισαν να δέρνουν τους υπαλλήλους. Όταν αντιλήφθηκαν ότι κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία, τράπηκαν σε φυγή.

Όμως το περιστατικό και συνεπώς τα πρόσωπά τους κατέγραψαν οι εσωτερικές κάμερες του καταστήματος, το αρχείο των οποίων δόθηκε στην αστυνομία. Έτσι οι δράστες εντοπίστηκαν αμέσως και τη Μεγάλη Παρασκευή, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ιλίου, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των ΟΠΚΕ, πήγαν στα σπίτια τους και τους συνέλαβαν.

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article