24.1 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Μήνυμα του Δημάρχου Μεγαρέων για την πρόληψη διασποράς του κορονοϊού

Must read

“Συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Ο Κορονοϊός, αυτός ο ύπουλος κι αόρατος εχθρός είναι εντός των τειχών και απειλεί την υγεία όλων ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και κοινωνική τάξη. Χρειάζεται προσοχή και πιστή τήρηση των μέτρων, που έχει εξαγγείλει η Κυβέρνηση.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Έτσι θα κλείσουμε την πόρτα στον Κορονοϊό και θα προστατευθούμε εμείς οι ίδιοι, τα πρόσωπα, που αγαπάμε και όλοι οι συμπολίτες μας, ιδιαίτερα εκείνοι, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Οι δύο επόμενες εβδομάδες είναι πολύ κρίσιμες. Τα μέτρα δεν πρέπει να χαλαρώσουν με τίποτα. Απεναντίας πρέπει να τα τηρούμε με θρησκευτική ευλάβεια. Δεν εφησυχάζουμε.

Παραμένουμε στο σπίτι! Μόνο έτσι προστατεύει ο ένας την υγεία του άλλου. ΟΧΙ άσκοπες μετακινήσεις. Μόνον τις πλέον απαραίτητες για να εξυπηρετήσουμε τις άμεσες και ζωτικής σημασίας ανάγκες μας. ΟΧΙ στους δρόμους, στις πλατείες και στις παραλίες.

Μεγαρίτες, Νεοπεραμιώτες και Κινετιώτες, τη μάχη κατά του Κορονοϊού πρέπει να την δώσουμε ένας –  ένας ξεχωριστά αλλά όλοι μαζί. Να τηρούμε με ευλάβεια  τις οδηγίες των ειδικών, με αίσθημα ατομικής ευθύνης.

Μένουμε στο σπίτι και είμαστε όλοι ασφαλείς!»

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων
Γρηγόρης Σταμούλης

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article