27 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

To πιο κακό viral: 9χρονος κλαίει από το bullying που δέχεται

Must read

Συγκινεί το βίντεο που ανάρτησε στο Facebook μια μητέρα στην Αυστραλία, στο οποίο φαίνεται o 9χρονος γιος της που πάσχει από νανισμό, να κλαίει σπαρακτικά λόγω του καθημερινού bullying που δέχεται στο σχολείο. Πηγαίνοντας να πάρει τον γιο της, Κουάντεν, από το σχολείο του, είδε με τα μάτια της έναν άλλον συμμαθητή να τον κοροϊδεύει για το ύψος του.

Όταν έφτασαν στο αυτοκίνητο, η μητέρα, μην μπορώντας να αντέξει πια την αγωνία του γιου της, τον βιντεοσκόπησε να κλαίει, ώστε να παροτρύνει και άλλους γονείς να αναλάβουν δράση ενάντια στον σκληρό εκφοβισμό που δέχεται ο Κουάντεν. Η απεγνωσμένη γυναίκα εξηγεί στο βίντεο πως ο γιος της βιώνει καθημερινά κάτι τέτοιο και συχνά σκέφτεται ότι θέλει να πεθάνει. «Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω», ακούγεται να λέει ο 9χρονος στο βίντεο με δάκρυα στα μάτια.

[su_youtube url=”www.youtube.com/watch?v=cdIkJoe85N0″]

Ο Κουάντεν γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό. «Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν».

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article