22.7 C
Elefsina
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Άμεση παρέμβαση του Δ.Φυλής στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς

Must read

Θερμές ευχαριστίες προς το Δήμο Φυλής ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Ζωφριάς π. Δαμασκηνός Βιόλατζης. Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τις άμεσες ενέργειες εξωραϊσμού στις οποίες προχώρησε η δημοτική αρχή,  απηύθυνε θερμές ευχαριστίες στην Αντιδήμαρχο Φυλής Ελένης Λιάκου και στον αναπληρωτή Δημάρχου Υποδομών Γιώργο Ραφτέλη. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής:

Οι αγαπητοί μας, Αντιδήμαρχος Φυλής κα Ελένη Λιάκου και ο Αναπληρωτής Δήμαρχος υποδομών του Δήμου Φυλής κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΦΤΕΛΗΣ , μου έδωσαν μεγάλη χαρά!

Με συντονισμένες ενέργειες και σε ελάχιστο χρόνο, πρόσφεραν με αγάπη προς τον Άγιό μας και τους ευλαβείς ενορίτες του, σπουδαία δώρα:

Έγινε αντικουνουπικός ψεκασμός στα δέντρα και στα λουλούδια του Ναού. Μπήκαν νέοι κάδοι σκουπιδιών. Μπήκαν ταμπέλες στις δύο πλευρές του Ναού που προτρέπουν τους οδηγούς να μην αυξάνουν Ταχύτητα, ως ολοκλήρωση του μέτρου ασφαλείας που είχε προηγηθεί. Τοποθετήθηκαν πινακίδες στην λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου για να κατευθύνουν προς τον Ναό μας, προσκυνητές προερχομένους από άλλες περιοχές… Και έπεται συνέχεια!

Ολοκάρδια σας ευγνωμονώ, διότι μέσα από την βραχυχρόνια γνωριμία μας, μου προσφέρατε την ανεκλάλητη χαρά των ευεργεσιών σας, προς τον μεγάλο Άγιο της γενέτειρας και ενορίας μου!!!

Εύχομαι ολόθερμα, τα έτη σας να είναι ευλογημένα, θεοσκέπαστα και καλλίκαρπα.

Με τιμή και αγάπη Χριστού,
π. Δαμασκηνός

- Advertisement -spot_img

More articles

- Advertisement -

Latest article